onsdag 7 oktober 2015

Oskuldscertifikat

http://nyheteridag.se/kraftiga-reaktioner-efter-kalla-fakta-om-oskuldskontroller-satt-dem-i-fangelse/

 Detta är ingen nyhet, det har gått rykten om detta i flera år, men har man nämnt det så är man en dödsknarkarnazist. Så får man inte prata mer om det.

Men ny har gammelmedia vaknat och kollat lite och sett, fan det finns. På riktigt. Det är ju jättehemskt.
Ja det är det, det är kränkande för tjejerna och deras mänskliga rättigheter. Grejen är att gammelmedia och många vänsteranhängare inte verkar förstå att bara för att de kommer hit och bosätter sig i Sverige så försvinner inte deras kultur.
De tar med sin kultur, sin religion, sina traditioner och värderingar. Som att det är jätteviktigt för familjens heder att flickan är oskuld när hon ska giftas bort.
Det är fortfarande ett problem med ungdomar tjejer som killar som riskeras att giftas bort mot sin vilja, men det talas inte så mycket om det problemet längre, varför?

Det bråkas mellan kurder och turkar nere i Turkiet, men det verkar ingen förstå. De kommer inte bli bästa vänner så fort de kommer hit, det är många års konflikter som gror hos dem. Det framgick med upploppen i Stockholm för ett tag sedan.

Det är något man måste få prata om och försöka hitta en lösning till för att undvika att sånt här händer.
Man måste få prata om det, dra ut problemet i ljuset. Utan att bli en dödsknarkarnazist. Många ungdomar lider, ska de behöva lida för att man är rädd för att bli kallad rasist eller islamofob? 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar