fredag 1 maj 2015

Are you beach body ready ?

Reklamen


Denna har alltså rört upp ungefär 50 000 feminister i UK... Till företagets fördel.
Det folk inte verkar fatta är när något utsätts för massa hat så blir folk överlag intresserade. Deras försäljning har ökat. Ta bara SD här i Sverige, de får utstå mycket hat från alla håll och kanter, men i senaste undersökningen har de 19,5% av folkets stöd. 

http://adland.tv/adnews/if-grow-harriet-becomes-meme-blame-protein-world/195187592

Företaget har jätteroligt åt detta. Modellen själv har lagt upp privata bilder att hon ser ut såhär.
Nu är jag inte direkt för bantingspiller själv då jag anser att det är humbug och inte alltid bra saker i dem.
Att gå ner i vikt bör handla om att lägga om sin livsstil för att i långa loppet få ett resultat som varar. Inte quick-fix, kör du Nutrilett en månad så ja du kommer gå ner, men du kommer gå upp igen om du återgår till dina gamla vanor igen. Att gå upp i vikt, gå ner i vikt eller hålla vikten handlar om kalorier in kalorier ut. Får du i dig mer än vad du gör av med kommer du att gå upp. Får du i dig mindre än vad du gör av med så går du ner. Och ja detta är något som kan ta tid.
Mitt bästa tips till någon som vill börja att gå ner är att byta ut allt man dricker till enbart vatten, kanske lite kaffe och te också utan något i som socker eller mjölk. Det är lätt att få i sig ett överflöd genom att dricka läsk, saft och juice, det mättar inte så man kan dricka mycket och på så vis få i sig mycket.

Min åsikt om reklamen?
Jag störs inte av den. Det är ingen sjuklig kropp, den är rätt atletiskt och välformad. Stör man sig på den kroppen så lär man störa sig på många människor som sportar eller är väldigt aktiva.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar