fredag 28 augusti 2015

Lilla Saltsjöbadsavtalet



Lilla Saltsjöbadsavtalet
Ett avtal mellan politiker och journalister att inget dåligt som har med invandrare/invandringspolitik/integration ska nämnas i media. De kom alltså överens den 21 mars 1987 att föra svensken bakom ljuset.
Jag ser inget fel med att vi tar emot människor på flykt och hjälper dem till ett nytt bättre liv, eller att folk invandrar hit för att jobba osv. Men att medvetet ljuga om problem som uppstår för att vi har en massinvandring är fel.
Att man med slagord som rasistdödsknarkarnazist om man skulle påpeka att invandringspolitiken inte fungerar är fel.
Upplever man ett problem med något måste man få lov att diskutera det och försöka ta fram en lösning. Hur hade det varit om man tillämpat detta sätt på andra saker?
T.ex. att man gjort upp regler om hur vården av sjuka ska utföras men att detta inte funkar och någon kommer med idéer som att man ska tvätta alla verktyg före en operation blir hotad till tystnad. Låter inte det tokigt?

Invandringspolitiken funkar inte i Sverige för vi får inte prata om det. Politikerna drar bara ner rullgardinen och hoppas att problemen och segregationen i förorten löser sig av sig själv.

lördag 8 augusti 2015

Cards Against Humanity


Fick äntligen mina Cards Against Humanity som en vän fixat till mig, och givetvis skulle vi spela det.
Här är några bilder på några av de bästa kombinationerna.