onsdag 14 januari 2015

Episk svensk pirat i USA.


TL;DR
Cool svensk snubbe som springer runt med ögonlapp och svärd i USAoch hjälper folk i nöd. Hamnade i trubbel för detta, många dyker upp och vittnar till hans försvar. Han får stanna kvar i USA och fortsätta med det han gör.

fredag 2 januari 2015

Välkomna

Välkomna till Vinterdamms blogg.

Namnet Vinterdamm kommer från en kass namngenerator från den tiden då Sagan om Ringen trilogin gick på bio och alla skulle ha balla Alv, orch, människonamn från någon generator ute på nätet. Min vän som då fixade detta fick själv ett udda namn.
Vinterdamm som Vinter och damm (smuts), så namnet är ett annat ord för snö. Winterdust om man nu vill vara cool och ha det på engelska.

Bloggen kommer i princip bestå av skit. Jag kommer lägga upp udda saker som jag tycker är roligt eller intressant eller stör mig på. Felstavningar och särskrivningar kommer säkert också existera då jag har dyslexi och inte ens firefox klarar av att hjälpa mig med allt. Jag är även usel på att blogga, så det kommer komma grejer lite då och då när jag känner för det :P

Min humor är rätt svart och opassande så jag passar inte riktigt in i det nya PK samhället som håller på att ta form. Är du lättkränkt så gå bara vidare.